Cases

Wij bieden voor elke situatie de geschikte garantie. Hieronder krijgt u een indruk van onze pakketten. Wilt u net een andere dekking of heeft u aanvullende wensen? Wij bieden ook maatwerk, samen kunnen wij kijken naar wat voor u handig is.

Multi Auto

Multi Auto is één van de succesvolste occasionverkopers van Nederland. Het in 2003 opgerichte bedrijf verkoopt honderden kwaliteitsoccasions per jaar. In 2015 bouwde Multi Auto een volledig nieuwe showroom in Someren (NB).

Sinds 2011 werkt Multi Auto samen met Autotrust. Multi Auto verkoopt occasions door heel Nederland. Daarom is het voor haar belangrijk om een garantie te kunnen bieden waar de klant ook in zijn eigen woonplaats gebruik van kan maken.

De garantie van Multi Auto moet vertrouwen wekken bij de consument. Daarom heeft Multi Auto gekozen voor garanties van Autotrust. Autotrust is namelijk de enige garantieverzekeraar die nadrukkelijk haar eigen merk aan de garantie verbindt. Het Autotrust  garantielabel wordt bovendien ondersteund door de grote portals (Marktplaats, Autotrack, Autoscout24 en AutoTrader). Autotrust behaalt een klanttevredenheidsscore van 4 uit 5 sterren (Trustpilot).

Autotrust verzekert Multi Auto tegen garantie-aanspraken, handelt haar claims af en ondersteunt Multi Auto commercieel met een sterk garantiemerk. Ook niet onbelangrijk: Multi Auto weet van te voren wat ze verdient per voertuig. Geen verrassingen achteraf.

VWE

VWE is een brede dienstverlener in de voertuigbranche. VWE levert haar diensten aan duizenden autobedrijven. Sinds 2012 maakt een garantieverzekering (het VWE Occasion Garant Plan) onderdeel uit van deze dienstverlening.

Na de opstart met een andere garantiedienstverlener wordt (sinds 2013) deze garantie ontwikkeld en uitgevoerd door Autotrust. Dat betekent dat VWE de verkoop voor haar rekening neemt en tevens 'eigenaar' is van het product en het merk. Aan de achterkant zorgt Autotrust voor het risicobeheer, de helpdesk, de claims en verzekeringstechnische aspecten. Op die manier is VWE in staat de professionaliteit te waarborgen die de klanten van VWE gewend zijn. Samen een sterke dienstverlening.

LeasePlan

LeasePlan behoeft als bedrijf geen introductie. De grootste leasemaatschappij van Nederland is hard onderweg om ook een van de grootste occasionverkopers van Nederland te worden. De ingrediënten die ze daarvoor inzet? Een uitgekiende strategie, innovatie en een grote voorraad aan kwalitatief hoogwaardige occasions.
Autotrust helpt LeasePlan haar beloften naar de klant waar te maken door een op maat gemaakt garantieprogramma.

Autotrust en LeasePlan Occasions werken intensief samen om 100% klanttevredenheid te behalen. Autotrust zorgt daarbij voor flexibele garantievoorwaarden, een toegewijde helpdesk en snelle claimafhandeling. 

Garantie is een belangrijke 'tool' om klanten tevreden te stellen. Echter, de kosten van garantie mogen nooit de winstgevendheid van de verkoop in gevaar brengen. Autotrust werkt met een gespecialiseerd team van claim-engineers die in staat zijn de kosten van reparaties te beperken. Zo voegt Autotrust waarde toe.